SKB Mostar: Eminentni stručnjaci izvest će 14 zahtjevnih operacija djece

BiH vijesti

Tradicionalni XIX. Simpozij iz dječje kirurgije i urologije održat će se u četvrtak i petak, 23. i 24. svibnja, a svečano otvaranje je sutra u 13 sati na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

Tijekom simpozija i ove će godine, osim aktualnih tema na predavanjima, eminentni stručnjaci izvesti 14 zahtjevnih operativnih zahvata koji će se prenositi uživo videovezom u amfiteatar Medicinskog fakulteta. Na taj način mali pacijenti dobivaju vrhunsku uslugu, a liječnički tim iz SKB Mostar, kao i ostali sudionici, imaju priliku učiti od najboljih.

Organizator Simpozija je Sveučilišna klinička bolnica Mostar u suradnji s Medicinskim fakultetom Sveučilišta u Mostaru. Osim velikoga broja domaćih i stranih liječnika iz područja dječje kirurgije i urologije koji dolaze iz Kanade, Njemačke, Švicarske, Italije, Turske, Hrvatske, Srbije, Sjeverne Makedonije te, naravno, iz svih kliničkih centara u Bosni i Hercegovini, svečanosti otvorenja nazočit će i mnogi uglednici iz javnog, društvenog i političkog života Bosne i Hercegovine, navode iz Ureda za odnose s javnošću SKB-a Mostar.

poslovni-global.ba

Odgovori