SUMMIT PODUZETNIKA Dodjela priznanja “Stvaratelji za stoljeća”

Svijet vijesti

Na Međunarodnoj konferenciji za novinare, u sklopu 3. regionalnog summita poduzetnika Srednje i Jugoistočne Europe “300 najboljih” u hotelu Sheraton u Župi dubrovačkoj, predstavljen je Projekt dodjele nagrada i priznanja “STVARATELJI ZA STOLJEĆA” i laureata, te upriličena dodjela priznanja “STVARATELJI ZA STOLJEĆA” za doprinos promociji poduzetništva i za posebnu inicijativu u poduzetničkom stvaralaštvu u Srednjoj i Jugoistočnoj Europi. Sudjelovali su poduzetnici iz Austrije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Kosova, Makedonije, Norveške, Njemačke, Slovenije, Srbije i Švicarske. Nagrade su podijelili mr. Vesna Cvitanović, Darko Budeč, predsjednik “Buck” d.o.o. Beograd, Darko Baljak, direktor “Vivera” d.o.o. Glina, Alajdin Fusha, direktor “Abi” d.o.o. Prizren i Branko Azeski, predsjednik Gospodarske komore Makedonije.

Nazočnima se obratio prof. dr. Siniša Zarić, predsjednik međunarodnog Odbora za dodjelu nagrada i priznanja SZS i profesor na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Beogradu, te pozdravio ovaj hvale vrijedan projekt, koji je okupio brojne stručnjake iz svijeta poduzetništva.

Događaj je okončan zajedničkim fotografiranjem laureata i članova međunarodnog Odbora za dodjelu nagrada i priznanja uz nazočnost drugih laureata, visokih uzvanika, partnera u projektu, te novinara.

Summit poduzetnika “300 najboljih” nastavljen je Croatia Business Summitom – “Proizvodnja, izvoz, konkurentnost = stabilnost, razvoj, napredak”

poslovni-global.ba

Odgovori