TRADICIONALNI MODNI DAN Maštovite kreacije, modni detalji, frizure te LIVE MAKEOVER s Dajanom i Iris

Moda vijesti

Na glavnoj pozornici Mostarskoga sajma danas je održan već tradicionalni Modni dan uz LIVE MAKEOVER. Dajana Medić i Iris Okano dvije su ovogodišnje sretne dame čiji je izgled promijenjen od glave do – pete.

Za Dajanin styling pobrinula se dizajnerica Aida Mušinović (Aida Mušinović design), dok je Iris nosila kreaciju također domaćeg brenda Pavone. Njihov izgled uljepšale su i upotpunile torbice s potpisom POPPY BAGS, dok je za frizure i make up bilo je zaduženo sutručno osoblje frizersko-kozmetičkog studija New Green.

Ono što se nije moglo izravno vidjeti na pozornici, jer su pripreme rađene do kasno u noć tijekom posljednjih nekoliko dana, su svi tretmani za koje je zaslužna Džana Škaljić u ime Kozmetičkog studija DŽANA, kojoj se, također, od srca zahvaljuemo.

Naše dobitnice imale su opuštajuće tretmane lica, microblending – japansko iscrtavanje obrva, oblikovanje, produljivanje i ugradnja trepavica, pedikuru, manikuru, trajni lak ili ugradnju noktiju, anticelulitne tretmane spraytan i posljednjih nekoliko dana, vrijeme je bilo posvećeno samo njima, a što se sve napravilo i kako izgleda prije i poslije, možete vidjeti na sljedećim fotografijama:

Svoj posao besprijekorno je i ovaj put odradila sjajna voditeljica Matea Ana Pavlović.

A službeni make up partner Sajma je i ove godine ARTDECO, čije proizvode možete pronaći u svim CM trgovinama diljem BiH, i koji je sretne dobitnice darivao poklon paketima, ne samo Artdeco proizvoda, nego i linije Ovnak trendy i Ovnak beauty!

Dobitnice su osvojile još i opuštajuće tretmane lica, microblending – japansko iscrtavanje obrva, oblikovanje, produljivanje i ugradnja trepavica, pedikuru, manikuru, trajni lak ili ugradnju noktiju, anticelulitne tretmane spraytan i sve to samo zahvaljujući kozmetičkom salonu DŽANA.

Posjetitelji su, osim u finalnome izgledu sretnih dobitnica, mogli užuivati i u modnim revijama naših domaćih brendova i njihovih novih kolekcija za proljeće/ljeto 2018. poput brendova Pavone, Aide Mušinović, TKM design nakita iz Opuzena, Nives Ćorić by NICCA, Marijane Vasilj (Mara Handicrafts), butika COOL, Tag Tie, Ma Cheri by Marijana Dukić, Novog Nakita by Ružica Žilić, Vestido Designe.

U modnom su izričaju prednjačile lepršave midi haljine.

Mladi frizeri Srednje medicinske škole Sestara Milosrdnica – Odjel frizeri iz Mostara oduševili su sve ljubitelje mode maštovitim i hrabrim frizurama i u njih uklopljenim modnim detaljima.

Za dobar ritam pobrinula se i Dj Marina Mimosa, a za zanimljive i raznovrsne sadržaje zaslužni su ponosni sponzori sajamskog zabavnoga programa – Hercegovačka pivovara i Mostarsko pivo, HT Eronet, ARTDECO cosmetics, Vina Zadro, Mamma mia food delivery, pekarnica Mlini, ZK Office, Canon, Dukat i SinkroMO.

poslovni-global.ba / Foto: Zoran Ćubela

Odgovori