U Zračnu luku Dubrovnik, 10 dana ranije, sletjela milijunta putnica

Svijet vijesti

Milijunta putnica Zračne luke Dubrovnik, Heather Noelle Rhine stigla je jutros na letu Turkish Airlinesa iz Istanbula, deset dana ranije nego rekordne 2015.

Milijunta putnica Heather Noelle Rhine istaknula je kako je državljanka SAD-a koja živi u Koreji te kako se dugo veselila posjeti Dubrovniku.

“U posljednjih mjesec dana u Dubrovniku su bili i moji prijatelji iz Norveške, Koreje i Amerike. Ganuta sam, a ovo je najbolji doček koji sam ikad imala”, rekla je Rhine te dodala kako je Hrvatska 57. zemlja koju je posjetila.

“Ovo je najbolji pokazatelj uspješnosti ovogodišnje sezone kada na današnji dan imamo više od 130 tisuća putnika više nego lanjske godine”, rekao je direktor Zračne luke Dubrovnik Roko Tolić te se zahvalio svim zaposlenicima zračne luke u trenutcima kad ona proživljava najzahtjevniju sezonu. Ustvrdio je i kako mu je drago što milijunta putnica dolazi s leta Turkish Airlinesa, koji za Dubrovnik leti od ove sezone, a leti kroz cijelu godinu. Dodao je kako će ZL Dubrovnik ovim tempom godinu završiti s više od 1.8 milijuna putnika. ‘

poslovni-global.ba

Odgovori