Uspješna prezentacija TZ HNŽ na sajmovima turizma u 2016. godini

Turizam vijesti

Turistička zajednica Hercegovačko-neretvanske županije je i ove godine samostalno, na svom izložbenom prostoru, sudjelovala na turističkim sajmovima koji se redovito održavaju u ovo doba godine i na kojima se predstavljaju popularne turističke destinacije i regije.

Turistička ponuda Mostara, Međugorja, Neuma, i ostalih turističkih destinacija u našoj županiji te prirodne ljepote, krajobrazi i kulturno-povjesne spomenike Hercegovine uspješno su prezentirani na sajmovima u Milanu ( BIT 2016–Fiera Milano), Beču (Ferien Messe), Bratislavi ( ITF-Slovakiatour) i Pragu (Holiday world).

Prezentacija je obogaćena novim printanim materijalima, promotivnim panoima, atraktivnim brošurama, tako da je svaka destinacija u našoj županiji bila primjereno zastupljena. Ljubiteljima vožnje biciklom predstavljen je i novi turistički proizvod, biciklistička staza na Čvrsnici i Čabulji, koja je označena sa potrebitom „biciklističkom“ signalizacijom .

Na svim ovim sajmovima pokazan je interes posjetitelja naročito za kulturno-povjesno naslijeđe, te za naše more, planine i rijeke.

U razdoblju koje je pred nama TZ HNŽ će takodje nastupiti na regionalnim i domaćim sajmovima, gdje će nastaviti prezentiranje turističke ponude, kako inozemnim, tako i domaćim posjetiteljima.

 

poslovni-global.ba / TZ HNŽ / Foto Zoran Ćubela

Odgovori