VIJEĆNICIMA IZNESENI PROBLEMI U Čitluku nedovoljan broj i slaba opremljenost policijskih službenika

Vijećnici Općinskog vijeća Čitluk na današnjoj su sjednici jednoglasno usvojili Izvješće o radu Dječjeg vrtića Čitluk, Izvješće o radu Žalbenog vijeća Općinskog vijeća općine Čitluk te su informirani o radu Policijske stanice Čitluk u 2017. godini i radu Općinskog vijeća Čitluk za razdoblje od 1. siječnja do 30. lipnja 2018. godine.

Jednoglasno su usvojeni i Prijedlog odluke kojom se odobrava isplata financijskih sredstava za pomoć pri nabavi terenskog vozila (pick-up) za potrebe Hercegovačke gorske službe spašavanja Čitluk i prijedloge za rješavanje pitanja u ime Općinske službe za gospodarstvo.

O provedenim aktivnostima PS Čitluk u protekloj 2017. godini vijećnike je informirao Marin Musa, pomoćnik zapovjednika PS Čitluk, koji se u svome izlaganju osvrnuo i na problem smanjenog broja policijskih službenika i neprimjerenu opremljenost PS Čitluk.

Predrag Smoljan, predsjednik Općinskog vijeća Čitluk, prezentirao je informaciju o radu Vijeća za razdoblje od 1. siječnja do 30. lipnja 2018. godine.

U ovom razdoblju Općinsko vijeće Čitluk održalo je pet redovitih sjednica i svečanu sjednicu povodom proslave Dana općine Čitluk, a u izvješću o radu, uz ostalo, nalazi se pregled usvojenih akata, pregled održanih sjednica u ovom razdoblju i osvrt na ranije godine uz usporedbu kada su u pitanju nazočnost vijećnika na sjednicama i trajanje sjednica Vijeća.

Odobrena su novčana sredstava u iznosu od 7.500,00 KM na ime pomoći pri nabavi terenskog vozila (pick- up) za potrebe HGSS Čitluk, priopćili su, između ostaloga, iz Općine Čitluk.

poslovni-global.ba / Foto: Općina Čitluk

Odgovori