OBAVIJEST Poljoiprivredni poticaji privatnim poduzećima i poduzetnicima HNŽ-a

Poljoprivreda vijesti

Obavještavaju se klijenti s područja Hercegovačko-neretvanske županije, potencijalni korisnici federalnih novčanih potpora u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvitka, o tomu kako je Vlada Federacije Bosne i Hercegovine donijela Odluku o usvajanju Programa utroška sredstava s kriterijima raspodjele sredstava „Subvencije privatnim poduzećima i poduzetnicima – Poticaj za poljoprivredu“ utvrđenih Proračunom Federacije Bosne i Hercegovine za 2016. godinu Federalnom ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva.

Programom su, između ostalog, utvrđeni rokovi dostavljanja zahtjeva za proizvodnje završene prije objave Programa za 2016. godinu, te rokovi za proizvodnje završene nakon objave Programa, a prije objave novog Pravilnika.

Odluka o usvajanju Programa utroška sredstava s kriterijima raspodjele sredstava „Subvencije privatnim poduzećima i poduzetnicima – Poticaj za poljoprivredu“ utvrđenih Proračunom Federacije Bosne i Hercegovine za 2016. godinu Federalnom ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva objavljena je u Službenim novinama Federacije BiH, broj: 23/16 od 25.03.2016. god., a može se preuzeti u priloženim dokumentima na sljedećem linku:

http://www.vlada-hnz-k.ba/sites/default/files/zakoni-dokumenti/Program%20potpora%202016..pdf

poslovni-global.ba / Vlada HNŽ

Odgovori