Otvaranje 1. lipnja: XVIII. Simpozij iz dječje kirurgije i urologije s međunarodnim sudjelovanjem

BiH vijesti

Tradicionalni XVIII. Simpozij iz dječje kirurgije i urologije bit će svečano otvoren u četvrtak, 1. lipnja u 13 sati na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

Kako navode iz Sveučilišne kliničke bolnice Mostar, posebnost ovoga simpozija ogleda se u činjenici da, osim aktualnih tema na predavanjima, eminentni stručnjaci izvode i zahtjevne operativne zahvate.

– Planirano je izvođenje 15 operativnih zahvata koji će se prenositi uživo videolinkom u amfiteatar Medicinskog fakulteta. Na taj način mali pacijenti dobivaju vrhunsku uslugu, a naš liječnički tim iz SKB-a Mostar, kao i ostali sudionici, imaju prigodu učiti od najboljih – navode iz SKB-a Mostar.

Organizator Simpozija je Sveučilišna klinička bolnica Mostar u suradnji s Medicinskim fakultetom Sveučilišta u Mostaru, a bodovat će ga Liječnička komora HNŽ-a. Osim velikog broja domaćih i stranih stručnjaka iz područja dječje kirurgije i urologije koji dolaze iz Njemačke, Engleske, Italije, Turske, Hrvatske, Srbije, Kosova te naravno iz svih kliničkih centara u Bosni i Hercegovini, svečanosti otvorenja nazočit će i mnogi uglednici iz javnog, društvenog i političkog života Bosne i Hercegovine. K

Ovaj tradicionalni simpozij, kao i svih dosadašnjih godina, i ovaj će put ponuditi iznimno kvalitetan znanstveni, stručni, ali i društveni program.

poslovni-global.ba

Odgovori