ŽUPANIJA POSAVSKA Od 11. do 24. travnja provest će se anketa o radnoj snazi

BiH vijesti

U razdoblju od 11. do 24. travnja ove godine, sukladno Programu i Planu provođenja statističkih istraživanja od interesa za Federaciju BiH, na teritoriju Županije Posavske provest će se Anketa o radnoj snazi.

Anketiranje kućanstava na terenu ŽP obavljat će anketari ovlašteni od strane Federalnog zavoda za statistiku. Anketa o radnoj snazi provodi se u uzorkom izabranim kućanstvima na području ŽP. U Županiji Posavskoj uzorak je uzet na 121 kućanstvu od kojih je u općini Orašje 65, u općini Domaljevac 16 i u općini Odžak 40 kućanstava, izvijestili su iz Vlade Županije Posavske.

Temeljni cilj Ankete o radnoj snazi je dobivanje podataka o osnovnim radnim karakteristikama stanovništva i procjena ukupne radne snage u zemlji.

Prikupljeni podaci iz Ankete su povjerljivi i, sukladno odredbama Zakona o statistici Federacije BiH, koristit će se isključivo u statističke svrhe.

– Koristimo priliku zamoliti Vas za puno razumijevanje i podršku u provođenju ove aktivnosti – ističu u obavijesti iz Federalnog Zavoda za statistiku.

poslovni-global.ba

Odgovori