ČITLUK Vijećnici o legalizaciji objekata izgrađenih bez pravomoćnog odobrenja za gradnju

BiH vijesti

Vijećnici čitlučkog Općinskoga vijeća na svojoj su posljednjoj sjednici, između ostaloga, usvojili i Odluku o izmjenama i dopunama Odluke o uvođenju zone posebnog prometnog ustroja i naknade za korištenje lokalnih prometnica u naseljima, Međugorje, Bijakovići i Vionica, općina Čitluk.

Usvojen je i Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Odluke o postupku i uvjetima za legalizaciju građevina izgrađenih bez pravomoćnog odobrenja za gradnju, nakon čega su vijećnici raspravljali o Prijedlogu odluke o izmjenama i dopunama Odluke o komunalnom redu.

Vijećnici su, nakon provedene rasprave, usvojili izmjene spomenute odluke koje se odnose na pokretne bazne stanice, a u nastavku sjednice vijećnici su usvojili Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Odluke o ustanovljenju i imenovanju članova Savjeta Urbanističkog plana “MEĐUGORJE – BIJAKOVIĆI”. Usvojenim izmjenama i dopunama temeljne odluke za člana Savjeta Urbanističkog plana „MEĐUGORJE – BIJAKOVIĆI“, umjesto fra Marinka Šakote, imenovan je fra Ivan Ševo, dok je za tajnika Savjeta plana, umjesto Franimira Pervana, imenovan Tomislav Barišić.

poslovni-global.ba

Odgovori